CAMERA CLASSIC

Cazare în camera Classic pentru 2 persoane în orașul Arad. 220 lei/cameră (opțional mic dejun 35 lei/persoană, prânz 65 lei/persoană, cina 65 lei/persoană)

FACILITĂȚI OFERITE

Mai jos găsiți facilitățile oferite pentru cazarea în camera dublă Classic la Pensiunea Mystique din Arad:

2 PATURI DE 1 PERSOANĂ CE SE POT UNI

2 paturi de 1 persoană ce se pot uni.

FRIGIDER

Toate camerele au frigider propriu.

CHEIE PRIVATĂ

Toți clienții primesc chei private pentru accesul în camera.

INTERNET WI-FI GRATUIT

Clienții noștri beneficiază de access la internet wireless gratuit.

ZONA LINIȘTITĂ

Zona este foarte liniștită.

TV LED

Camera dispune de televizor propriu.

BAIE PROPRIE

Toate camerele dispun de baie proprie.

AER CONDIȚIONAT

Toate camerele au propriul lor sistem de aer condiționat.

PARCARE PRIVATĂ

Clienții noștri beneficiază de locuri de parcare privată gratuit.

SALON MIC DEJUN, PRÂNZ, CINA

Aveți access la salonul de mese.

Dacă doriți cazare în camera Classic pentru 2 persoane, atunci sunteți la locul potrivit. Așteptăm rezervările dumneavoastră la numărul de telefon ce poate fi găsit la secțiunea CONTACT a site-ului www.mystique.ro sau rezervați online Aici.

Acceptăm plata prin carduri Visa, MasterCard sau carduri vacanță/cadou Sodexo, Edenred și Up Romania.

Camerele Classic / Twin din pensiunea noastră sunt perfect echipate pentru cupluri sau prieteni care călătoresc in orasul Arad indiferent de interesul pe care il au aici, de vizita, afaceri, etc.

Cu bucurie vă prezentăm camerele noastre Twin (Classic), ideale pentru călătorii care călătoresc împreună și doresc să împărtășească aceeași cameră, dar preferă să aibă paturi separate. Situată în Arad, pensiunea noastră oferă oaspeților noștri un sejur confortabil și relaxant.

Fiecare cameră twin este amenajată cu atenție pentru a asigura o experiență plăcută și odihnitoare. Fiecare pat este prevăzut cu lenjerii de pat de calitate superioară, garantându-vă un somn odihnitor și reconfortant. Decorul modern și elegant creează o atmosferă relaxantă și primitoare, în care vă veți simți ca acasă.

Camerele noastre twin sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura confortul pe durata șederii. Fiecare cameră dispune de un televizor cu ecran plat, pentru a vă bucura de programele preferate în timpul liber, precum și de aer condiționat reglabil individual, pentru a vă menține temperatura ideală în orice moment. Puteți savura o cafea sau un ceai aromat cu ajutorul facilităților de preparare a băuturilor calde disponibile în cameră.

Baia privată este spațioasă și modernă, dotată cu duș și articole de toaletă de calitate, asigurându-vă prospetimea și igiena necesare în fiecare zi. În plus, camerele noastre twin beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, astfel încât să puteți rămâne conectat cu cei dragi sau să vă rezolvați orice afaceri importante.

În timpul șederii, puteți petrece timp în zonele comune ale pensiunii noastre, cum ar fi lounge-ul confortabil sau terasa frumoasă, unde puteți socializa cu ceilalți oaspeți sau puteți savura o băutură răcoritoare în aer liber. De asemenea, veți avea ocazia de a explora frumusețea orașului Arad și de a vă bucura de atracțiile locale din apropiere.

Personalul nostru calificat și prietenos vă va întâmpina cu un zâmbet și vă va oferi asistență și recomandări pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută și memorabilă în timpul sejurului dumneavoastră.

În concluzie, camerele noastre twin sunt o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să împărtășească aceeași cameră, dar preferă să aibă paturi separate. Vă invităm să vă bucurați de confortul și ospitalitatea noastră și să creați amintiri de neuitat în timpul sejurului dumneavoastră în Arad.