CAMERA FAMILY

Cazare în camera FAMILY pentru 3 persoane în orașul Arad. 300 lei/cameră (opțional mic dejun 35 lei/persoană, prânz 65 lei/persoană, cina 65 lei/persoană)

FACILITĂȚI OFERITE

Mai jos găsiți facilitățile oferite pentru cazarea în camera triplă Family la Pensiunea Mystique din Arad:

1 PAT DUBLU MARE + 1 PAT DE O PERSOANĂ

Se pot caza 3 persoane.

FRIGIDER

Toate camerele au frigider propriu.

CHEIE PRIVATĂ

Toți clienții primesc chei private pentru accesul în cameră.

INTERNET WI-FI GRATUIT

Clienții noștri beneficiază de access la internet wireless gratuit.

ZONA LINIȘTITĂ

Zona este foarte liniștită.

TV LED

Camera dispune de televizor propriu.

BAIE PROPRIE

Toate camerele dispun de baie proprie.

AER CONDIȚIONAT

Toate camerele au propriul lor sistem de aer condiționat.

PARCARE PRIVATĂ

Clienții noștri beneficiază de locuri de parcare privată gratuit.

SALON MIC DEJUN, PRÂNZ, CINA

Aveți access la salonul de mese.

Dacă doriți cazare în camera Family pentru 3 persoane, atunci sunteți la locul potrivit. Așteptăm rezervările dumneavoastră la numărul de telefon ce poate fi găsit la secțiunea CONTACT a site-ului www.mystique.ro sau rezervați online Aici.

Acceptăm plata prin carduri Visa, MasterCard sau carduri vacanță/cadou Sodexo, Edenred și Up Romania.

Camerele Family pentru 3 persoane din pensiunea noastră sunt perfect echipate pentru cupluri sau prieteni care călătoresc in orasul Arad indiferent de interesul pe care il au aici, de vizita, afaceri, etc.

Cu plăcere vă prezentăm camerele noastre Family, concepute special pentru familiile sau grupurile de călători de până la 3 persoane, oferindu-vă un sejur confortabil și relaxant în frumoasa Arad.

Camerele Family sunt spațioase și luminoase, oferind suficient spațiu pentru toți membrii familiei sau pentru grupul dumneavoastră de prieteni. Fiecare cameră este amenajată cu atenție pentru a asigura o atmosferă primitoare și confortabilă, în care vă puteți simți ca acasă.

Camerele noastre Family sunt echipate cu două paturi confortabile, asigurându-vă un somn odihnitor și relaxant. Lenjeriile de pat de calitate superioară vă garantează confortul maxim pe durata sejurului dumneavoastră. Datorită spațiului generos și aranjamentului inteligent al mobilei, aveți suficientă libertate de mișcare și vă puteți bucura de intimitate în cadrul camerei.

Fiecare cameră Family dispune de facilități moderne pentru a vă asigura un sejur confortabil și plăcut. Acestea includ un televizor cu ecran plat, pentru a vă bucura de programele preferate în timpul liber, și un aer condiționat reglabil individual, pentru a vă menține temperatura ideală în orice moment. Puteți savura o ceașcă de cafea sau ceai în liniște, folosind facilitățile de preparare a băuturilor calde din cameră.

Baia privată este spațioasă și modernă, echipată cu duș și toate facilitățile necesare pentru igiena personală. Vă punem la dispoziție prosoape moi și articole de toaletă de calitate pentru a vă asigura confortul în timpul șederii dumneavoastră.

Pe lângă confortul camerelor, puteți petrece timp în zonele comune ale pensiunii noastre, unde vă puteți relaxa într-un lounge confortabil sau puteți savura o băutură pe terasa noastră frumoasă. De asemenea, puteți explora atracțiile locale din Arad și vă puteți bucura de frumusețea orașului înconjurat de prietenii și familia dumneavoastră.

Personalul nostru calificat și prietenos este întotdeauna pregătit să vă ofere asistență și să vă ofere recomandări pentru a vă asigura o ședere plăcută și memorabilă în Arad. Ne dorim să vă oferim o experiență deosebită și să vă creăm amintiri frumoase în timpul șederii dumneavoastră în camerele noastre Family.

În concluzie, camerele noastre Family sunt locații ideale pentru familiile sau grupurile de călători care doresc să se bucure de confort și intimitate în cadru ospitalier. Indiferent dacă sunteți în călătorie de agrement sau într-o vacanță în familie, camerele noastre Family vă vor oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și relaxat.